Macbook MSoffice-magazine

Verschillende spellen

Je kunt makkelijk via je Windows computer spellen downloaden vanuit de Microsoft store. Denk hierbij aan de populaire kaartspellen die al voor een langere tijd worden gespeeld. Of je nou solitaire of mahjong wilt spellen. Het kan allemaal via de Microsoft store. Daarnaast zijn er nog andere populaire spellen te vinden, zoals Microsoft sudoku en Microsoft mijnenveger. Je kunt ook spellen spelen die niet direct vanuit Microsoft worden aangeboden, maar wel in de Microsoft store te vinden zijn. Zo zijn er enorm veel spellen te downloaden op je desktop of Xbox.

Microsoft heeft ook een aardige selectie van spellen die wel afkomstig zijn van Microsoft zelf. Denk hierbij aan de razend populaire serie van Age of Empires. Hier zijn enorm veel spellen van uitgekomen door de jaren heen. Andere populaire spellen zijn Halo, Viva Piñata, Zoo Tycoon en Gears of War. De meeste van deze spellen zijn niet enkel één spel, maar een serie van spellen.

Het populairste spel van Microsoft is waarschijnlijk toch wel Minecraft. Bij dit spel is alles in een kubusvorm en kun je in een virtuele wereld enorm veel beleven. Bij dit spel is er niet één specifiek doel, maar kun je een oneindige wereld verkennen en uitzoeken hoe alles werkt. Elke blok in het spel heeft een functie en de meeste blokken kun je ook nog eens vereenvoudigen. Je zult ook monsters en dieren tegenkomen. Met andere woorden is er dus genoeg te beleven in de wereld van Minecraft.

Terug naar Games