Macbook MSoffice-magazine
Slimmer werken

De meeste zijn inderdaad bekent met de e-mail mogelijkheden dat Microsoft Outlook met zich meebrengt. Maar zoals aangegeven zijn er nog veel meer mogelijkheden, zoals:

  • Automatische koppeling
    Hiermee bedoelen wij dat wanneer jij per e-mail een boeking hebt gemaakt naar bijvoorbeeld een hotel in Spanje, dan voegt Outlook dit automatisch toe in jouw agenda. Zo komt de vlucht dus ook in je agenda te staan en wordt er voorkomen dat je je vlucht mist.
  • Online agenda
    Met Microsoft Outlook heb jij ten alle tijden toegang tot je agenda en kan het ook ter plekken worden aangepast. De automatische koppeling zoals hierboven, is een extra toevoeging op de online agenda.
  • To-do-lists
    Microsoft Outlook geeft je ook de mogelijkheid om to-do-lists te creëren en deze weer eenvoudig in je agenda te verwerken.

Zoals je ziet is het globale doel van Microsoft Outlook om je het leven een stuk makkelijker te maken rondom het plannen. 

Klanteninformatie

Naast alle bovenstaande functies, brengt Microsoft Outlook nog een belangrijke mogelijkheid met zich mee. Zo heb jij namelijk de mogelijkheid om klanteninformatie op te slaan en te onderhouden. Zo kan jij bijvoorbeeld een verschillende lijsten zoals één distributielijst of een adressenlijst creëren. 

Terug naar Windows