Macbook MSoffice-magazine
Wat kan je met Microsoft Teams?

Algemeen

Zoals je waarschijnlijk al verwacht werkt Teams enorm goed samen met de andere programma’s uit het Office 365 pakket. Dit maakt het delen van bestanden die gemaakt zijn in bijvoorbeeld Word, Excel en PowerPoint, zeer eenvoudig en snel. Ze hebben zelfs een zoekfunctie toegevoegd waardoor je intern kunt zoeken naar gedeelde bestanden. Ook kan je een algemeen overzicht uitdraaien waarin activiteiten binnen je Teams-omgeving worden weergegeven. 

Teams chat

Microsoft Teams heeft een chat functie waarin je ook weer verschillende groepen kunt creëren. Naast de standaard chat mogelijkheid waarin jij bijvoorbeeld ook de mogelijkheid hebt om normale bestanden te delen zoals je dat op WhatsApp doet, kan je ook (video)bellen. Zo zijn alle mogelijkheden aanwezig om ervoor te zorgen dat de communicatie vlekkeloos verloopt.

Teams Agenda

Doordat het Office 365 pakket bestaat uit verschillende programma’s die perfect op elkaar aansluiten, heb je ook toegang tot één koppeling waardoor je op de hoogte wordt gehouden van vergaderingen en/of afspraken. 

Efficiënt met Microsoft Teams

Dit zijn slechts enkele functies en koppelingen die mogelijk zijn met Microsoft Teams. Zo kan je bijvoorbeeld Microsoft Teams ook koppelen aan OneNote of bijvoorbeeld Planner.

Door gebruik te maken van het volledige Office 365 pakket ben je verzekerd van overzichtelijke interne communicatie. Daarnaast is het integreren van Office 365 eenvoudig geregeld en komt dit enorm goed van pas wanneer er ineens vanuit huis gewerkt moet worden.

Terug naar Windows