Macbook MSoffice-magazine
Toegankelijk

Je hebt bij Word, Excel en Powerpoint voortaan dus de luxe om vanuit iedere smart-apparaat te werken aan je documenten. Zo hoef je voortaan ook niet meer externe schijfjes te kopen die je installeert op je computer en dat ze alleen daar werkzaam zijn. Dit komt doordat alle Office 365 programma’s nu online bereikbaar zijn via zowel je computer als via je mobiel bijvoorbeeld. De Ook hoef je geen rekening te houden met gebruikers van verschillende besturingssystemen. De programma’s zijn namelijk toegankelijk voor zowel Windows als Android gebruikers. 

Meest gebruikte programma’s

Word, Excel en Powerpoint zijn zonder twijfel de meest gebruikte programma’s van het Office pakket. Wereldwijd worden deze programma’s namelijk gebruikt vanuit scholen en worden kinderen hier mee opgegroeid. Het programma Word is werelds meest bekende tekstverwerking programma, Excel is dit voor het werken met spreadsheets en Powerpoint voor het maken van presentaties. 

Niet alleen op scholen wordt er met veel met deze programma’s gewerkt, zo zie je ook dat er op zakelijk vlak ook veel gebruik voor wordt gemaakt. In sommige gevallen wordt er zelfs gevraagd naar bepaalde certificering van een van deze programma’s. 

Terug naar Windows