Macbook MSoffice-magazine

Zakelijke omgeving

Microsoft geeft je de kans om te werken in een een online werkplek, deze geeft je verschillende voordelen, zoals alles samenbrengen in een centrale werkplek. Wat alle voordelen zijn lees je op een andere pagina. Een programma dat erg handig is voor zakelijk gebied is Microsoft OneDrive. Dit is een cloud, waar je allerlei dingen op kunt slaan. Je bestanden en gegevens zijn hier ook veilig, omdat ze opgeslagen zijn in een server.

Daarnaast kun je makkelijk een zakelijke E-mail aanmaken via Microsoft. Dit zorgt er niet alleen voor meer professionaliteit, maar je hebt ook een goed overzicht van mails die belangrijk zijn. Hierdoor worden je privémails gescheiden van je zakelijke mails. Via Microsoft is het mogelijk om een eigen domein te krijgen. Dit heeft enkele handige voordelen. Lees voor meer informatie over deze handige functionaliteiten op onze website.

Eigen domein 24-11-2020 Een domein, ofwel een domeinnaam, is de URL (het adres) waarmee een website of een webshop op het internet gevonden kan worden. Een domein bestaat altijd uit twee delen, namelijk een naamgedeelte en een extensie. Het bezitten van een eigen en bov...