Macbook MSoffice-magazine
Wat is er allemaal mogelijk met Ziggo webmail? 

Naast het versturen en ontvangen van e-mails heeft Ziggo webmail nog veel meer mogelijkheden. Het is mogelijk om Ziggo als startpagina van je browser in te stellen. Via je Ziggo webmail account is het mogelijk om jouw social media kanalen te checken en kun je e-mails van andere e-mailaccounts beheren. Het is dus ook mogelijk om bijvoorbeeld je Gmail en Hotmail-account aan je Ziggo-account te koppelen. Hierdoor is het dus mogelijk om de mail vanuit alle verschillende accounts op 1 pagina in te zien. Daarnaast is het mogelijk om via je mail direct een agenda aan te maken en kun je deze beheren in een beveiligde omgeving. Ook is het mogelijk om deze agenda op je smartphone in te zien en online bij te werken. Daarnaast is het mogelijk om bestanden en foto’s op te slaan in de digitale cloud van de Ziggo webmail account. 

Welke browsers ondersteunen Ziggo webmail?

Ziggo webmail wordt ondersteunt door Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en Microsoft Edge. Voor de beste ervaring dien je de laatste update van je browser te installeren. Op die manier zijn uw gegevens het beste beveiligd. 

Ziggo webmail op IOS en Android

Het is mogelijk om Ziggo webmail te ontvangen op je tablet en/of smartphone op ios en android. Om webmail op je smartsphone en/of tablet te installeren heb je de juiste instellingen nodig. Deze stappen zijn redelijk eenvoudig. Je dient daarbij te beschikken over een gebruikersnaam en wachtwoord. Hulp nodig? Klik dan op deze link: onlinewebmailinloggen.

Terug naar Tips